Eclips groepsreizen

Eclips groepsreizen
Eclips groepsreizen

Eclipse Tours organiseert totaal verzorgde eclips groepsreizen. De zonsverduistering is een uniek en erg bijzonder natuurlijk fenomeen en kan op de ene bestemming beter ervaren worden dan op de andere. Daarom organiseren wij totaal verzorgde eclips groepsreizen naar deze bijzondere bestemmingen. Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis van deze bestemmingen en van de zonsverduistering en zullen ervoor zorgen dat u een onvergetelijke reis maakt.

Ervaar de zonsverduistering tijdens eclips groepsreizen

De eerst volgende zonsverduistering vindt plaats in december 2021. Dit is een unieke kans om het zelf optimaal te ervaren. Tijdens de eclips groepsreizen van Eclipse Tours hoeft u niets te regelen; dit doen wij allemaal voor u. Van de logistieke planning tot de maaltijden, wij nemen de zorg volledig uit handen. Op deze manier hoeft u alleen nog maar te genieten van deze unieke en onvergetelijke ervaring. Wij bieden verschillende eclips groepsreizen naar verschillende unieke bestemmingen  met als hoogtepunt het ervaren van de zonsverduistering. Bekijk online ons huidige reisaanbod en download het reserveringsformulier voor het aanvragen van één van onze reizen.

Een unieke ervaring

Eclips groepsreizen zijn een unieke ervaring. Bekijk eens de ervaringen van anderen en laat u overtuigen van deze onvergetelijke reis. Heeft u nog vragen over één van onze reizen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 078 619 8525. We bespreken graag de mogelijkheden met u en vertellen u meer over onze reizen.

Meer informatie