Eclips reizen

Eclips reizen
Eclips reizen

Eclipse Travel Group organiseert verschillende eclips reizen naar bijzondere bestemmingen om de zonsverduistering te ervaren. Onze deskundige medewerkers zorgen voor een perfecte en onvergetelijke reisbeleving. Zij hebben namelijk al jarenlange ervaring en uitgebreide kennis van onze bijzondere bestemmingen, en natuurlijk ook van de zonsverduistering. Wij maken uw reis onvergetelijk.

Wij zijn gespecialiseerd in reizen over de hele wereld, maar vooral in eclipse reizen. Dit zijn reizen naar bijzondere bestemmingen, waar u de zonsverduistering kunt ervaren. Wanneer de maan precies tussen de aarde en de zon schuift, blokkeert deze het zonlicht waardoor er een schaduw op de aarde valt. In dat geval vindt er een totale zonsverduistering plaats. Dit is een adembenemend en uniek fenomeen en wij organiseren reizen naar bestemmingen om dit de ervaren. Wij regelen alles tot in de puntjes, van comfortabel vervoer en accommodaties tot maaltijden, de planning en de logistieke uitvoeringen. Het enige wat u hoeft te doen, is te genieten van dit unieke natuurfenomeen.

Bekijk ons reisaanbod

De eerste volgende totale zonsverduistering is in 2021, reserveer dus snel een onvergetelijke reis met Eclipse Travel Group! We hebben verschillende soorten eclips reizen naar diverse bijzondere bestemmingen. U kunt hier ook het reserveringsformulier downloaden. Heeft u nog vragen? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen door te bellen naar 078 619 8525. Wij vertellen u graag meer over onze bijzondere reizen.

Meer informatie