Eclipsreis 2017

Eclipsreis 2017
Eclipsreis 2017

Maak een eclipsreis in 2017 met Eclipse Travel Group en ervaar de zonsverduistering op een unieke manier. Wij brengen u naar bijzondere bestemmingen waar u de zonsverduistering optimaal kunt ervaren. Dit is een adembenemend en uniek natuurfenomeen en wij nemen u graag mee op onze bijzondere reizen om dit te kunnen ervaren!

Een volledig georganiseerde eclipsreis tijdens de zonsverduistering van 2017

Op 21 augustus 2017 vindt er een zonsverduistering plaats, en u kunt bij ons een volledig georganiseerde eclipsreis boeken naar bijzondere bestemmingen in Amerika. Tijdens onze reizen is het enige wat u hoeft te doen, optimaal genieten. Wij nemen alle zorgen uit handen. Wij bieden namelijk volledig verzorgde reisarrangementen waardoor we garant staan voor een zorgeloze en onvergetelijke reiservaring. Eclipse Travel Group regelt alles; van comfortabel vervoer en accommodaties tot de logistieke planning en uitvoering en de maaltijden. Onze deskundige medewerkers hebben uitgebreide kennis van onze bijzondere bestemmingen en de zonsverduistering en zorgen met hun enthousiasme en aandacht voor detail voor een onvergetelijke reis.

Neem contact met ons op

Wilt u graag meer informatie over onze eclipsreis in 2017? Neem dan gerust contact met ons op. U kunt het reserveringsformulier downloaden op onze website, maar u kunt ook telefonisch boeken. Voor meer informatie of voor het boeken van één van onze eclipsreizen kunt u contact met ons opnemen door te bellen naar 078 619 8525.

Meer informatie