FAQ

Klik op de vraag om het antwoord te zien

Wat zijn de (aan)betalingsvoorwaarden?

Op de gepubliceerde reizen zijn afwijkende betalingsvoorwaarden van toepassing. Checkt u onze prijzen en boekingsvoorwaarden bij de betreffende reis of neem contact met ons op.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Op de gepubliceerde reizen zijn afwijkende annuleringsvoorwaarden van toepassing. Checkt u onze prijzen en boekingsvoorwaarden bij de betreffende reis of neem contact met ons op.

Hoe zijn de prijzen tot stand gekomen?

Alle gepubliceerde prijzen op de website zijn gebaseerd op de wisselkoersen van de Euro, die van kracht was op het moment van publicatie van deze reis. Wij wijzen u erop dat de gepubliceerde tarieven onderhevig aan wijzigingen zijn. Als gevolg van schommelingen in de wereldwijde olieprijzen, kan het zijn dat wij u mogelijkerwijs een brandstoftoeslag doorbelasten. U zult dan geïnformeerd over de details en de kosten voor het vertrek.

Wanneer ontvang ik mijn reisbescheiden?

U ontvangt de reisbescheiden ca. 2-3 weken voor vertrek.

Welke reisdocumenten en visa heb ik nodig?

Voor al onze reizen geldt dat de visa niet zijn inbegrepen. Als reiziger bent u zelf verantwoordelijk om over de juiste grensdocumenten te beschikken.

Wij kunnen u wel van dienst zijn met het verzorgen van een visum.  Wij zijn u graag behulpzaam met het aanvragen van dit visum.

Wat is een totale zonsverduistering?

Een totale zonsverduistering treedt op wanneer de maan precies tussen de aarde en de zon schuift. De maan blokkeert het zonlicht en er valt een schaduw op de aarde. Hiervoor dienende zon, de aarde en de maan in een rechte baan te staan waardoor het lijkt alsof de maan de zon heeft afgedekt. Bij een volledige zonsverduistering lijken de zon en de maan vanaf de aarde gezien even groot. Bij een dergelijke verduistering neemt het daglicht aanzienlijk af en lijkt het alsof de natuur even de adem inhoudt. In al haar pracht toont de zon haar hete buitenatmosfeer, corona genaamd. Een indrukwekkend schouwspel dat de mens al eeuwenlang met ontzag vervult. Zonsverduisteringen komen gemiddeld één keer per 300 jaar op dezelfde plaats voor. In Nederland pas weer in oktober van het jaar 2135!

Hoe kan ik een reis boeken?

Wij zijn u graag behulpzaam bij het boeken van uw reis.

Voor meer informatie belt u 078- 619 85 25 of e-mailt u naar info@eclipsetravelgroup.com

Hoeveel bagage mag ik meenemen?

de hoeveelheid bagage die u mee mag nemen op een (intercontinetale) vlucht hangt helemaal af van de boekingsklasse, economy of business.

Wij adviseren u graag.

Zijn alle vluchten inbegrepen?

Tenzij anders vermeldt zijn de (intercontinentale) vluchten niet bij de reissom inbegrepen. Wij zijn u echter graag behulpzaam met het zoeken naar de juiste vluchten.

Moet ik een verzekering voor mijn reis afsluiten?

Ja, wij raden u zeker aan een reis- en annuleringsverzekering voor uw vakantie af te sluiten.Via onze partner Europeesche Verzekeringen hebben wij altijd een verzekering die bij uw specifieke manier van reizen past. Neem vrijblijvend contact met ons op voor een offerte voor een reis- en/of annuleringsverzekering.

Is Eclipse Tours aangesloten bij het ANVR / SGR en/of Calamiteitenfonds Reizen?

Ja! ECLIPSE TOURS is aangesloten bij het ANVR (Algemene Nederlandse Vereniging van Reisorganisatoren) en het SGR. Alle boekingen vallen onder Stichting Garantiefonds Reisgelden.