Eclips Maagden 2015

afbeelding1Onze allereerste eclipservaring vond plaats op Spitsbergen in maart 2015. Voor een grote internationale groep eclips fanaten verzorgden wij samen met luchtvaartmaatschappij Transavia de vliegreis naar Spitsbergen.

Longyearbyen de laatste stop voor de Noordpool werd onze eindbestemming met een sneeuwwitte wereld, arctische kou, ijsberen, husky sledehonden en natuurlijk als ultiem hoogtepunt de totale zonsverduistering.

Onder een heldere Arctische blauwe lucht zagen wij volgens kenners de perfecte eclips. De temperatuur zakte met meer dan 8 graden naar minus 20° C en alle fases van de zonsverduistering kwamen als een schitterend schouwspel voorbij. Shadowbands, Corona, Baily’s beads, een prachtige diamond ring waren voor ons een adembenemende en zeer emotionele ervaring.

Van eclips maagden werden we meteen eclips fanatici. Deze eclips was te kort, we wilden het nog een keer zien, waar en wanneer kon dat?? In 2016, op Bali, Indonesië, hadden we een nieuwe kans en in 2017 in de Verenigde Staten van Amerika!

Wij willen onze bijzondere eclips ervaring graag met u delen.

Reis met ons mee: “Let’s make lifetime memories together”

afbeelding2  afbeelding3