Antarctica Eclips Expeditie 2021

€0,00

Een unieke expeditie naar het minst bezochte continent op aarde, Antarctica, met als hoogtepunt een eclipse van 44 seconden in een schitterende, heldere, met sterren gevulde duisternis terwijl de schaduw van de maan zich uitstrekt over een maagdelijke  ongereptheid van ijs en sneeuw.

 

Eclipse Travel Group nodigt u uit om deel te nemen aan deze unieke reis naar de zonsverduistering op Antarctica in 2021.

In samenwerking met onze partner,  Antarctic Logistics & Expeditions (ALE), hebben we een unieke expeditie gecreëerd naar het minst bezochte continent op aarde – met als hoogtepunt op 4 december 2021  een eclips van 44 seconden in een schitterende, heldere, met sterren gevulde duisternis terwijl de schaduw van de maan zich uitstrekt over een maagdelijke  ongereptheid van ijs en sneeuw.

Er is nog nooit eerder een reis geweest  diep in het zelden bezochte binnenland van Antarctica, gepaard gaande met een totale zonsverduistering. In de komende maanden zullen we optionele extra’s aankondigen om uw verblijf nog uitzonderlijker te maken, zoals een bezoek aan de Zuidpool en de mogelijkheid per ski  ‘Ski the Last Degree’ de ijskap op eigen kracht over te steken. We organiseren ook een optionele excursie om keizerspinguïns in hun natuurlijke habitat te zien. En doorgewinterde avonturiers krijgen de kans om Mt. Vinson, de hoogste berg van het Witte Continent te beklimmen.

Deze reis mag gerust een  ‘once-in-a-lifetime ‘reiservaring genoemd worden.  Met deze reis tillen we onze standaard als het meest gekwalificeerde eclipse-reisteam in de branche naar een nog hoger niveau, dankzij de technische, logistieke en ecologische expertise van onze collega’s bij ALE.

Het ervaren van de eclips op Antarctica is een kroonjuweel voor iedereen die op alle zeven continenten in de schaduw van de maan wil staan.

Maak uw droom werkelijkheid dus reserveer vandaag nog!

Let’s make lifetime memories together!

Antarctica Eclips Expeditie 2021

Vrijdag 26.11.2021 Overnachting Santiago de Chili
Zaterdag 27.11.2021 Santiago de Chili, ophalen uitrusting Antarctica
Zondag 28.11.2021 Briefing Antarctica
Maandag 29.11.2021 Vlucht naar Union Glacier
Dinsdag 30.11.2021 Expeditie Antarctica Union Glacier
Woensdag 01.12.2021 Union Glacier, Excursiemogelijkheden
Donderdag 02.12.2021 Union Glacier, Excursiemogelijkheden
Vrijdag 03.12.2021 Union Glacier, Excursiemogelijkheden
Zaterdag 04.12.2021 Totale Zonsverduistering, Eclipse dag

Vluchten / Pre – & Posttour:

Wilt u de intercontinentale vluchten ook bijboeken? Onze medewerksters van Eclipse Travel Group verzorgen ook de lijndiensten van gerenommeerde luchtvaartmaatschappijen als KLM, Delta Airlines, United Airlines etc. Tevens kunnen wij de reis verlengen met een pre- en/of posttour. Onze medewerksters kunnen u adviseren in het selecteren van extra hotelovernachtingen en excursies en zijn bereid uw reis op maat samen te stellen.

Belangrijk:

Eclipse Travel Group werkt met diverse partners en tracht te allen tijde de gepubliceerde route te volgen. U dient er rekening mee te houden dat de reis afhankelijk is van weers- en lokale omstandigheden en wij, indien noodzakelijk, het programma aanpassen.

Dag 1. Vrijdag, 26.11.2021

Dag 2. Zaterdag, 27.11.2021

Dag 3. Zondag, 28.11.2021

Dag 4. Maandag, 29.11.2021

Dag 5. Dinsdag, 30.11.2021

Dag 6. Woensdag, 01.12.2021

Dag 7. Donderdag, 02.12.2021

Dag 8. Vrijdag, 03.12.2021

Dag 9. Zaterdag, 04.12.2021

Dag 10. Zondag, 05.12.2021

Dag 11. Maandag, 06.12.2021

Dag 12. Dinsdag, 07.12.2021

Thuisreis

De prijzen zijn per persoon in Euro en per persoon.

Antarctica Eclipse Expeditie 2021, excursiemogelijkheden

Belangrijk : alle gepubliceerde prijzen op de website zijn gebaseerd op de wisselkoersen van de Euro, die van kracht was op het moment van publicatie van deze reis. Wij wijzen u erop dat de gepubliceerde tarieven onderhevig aan wijzigingen zijn. Als gevolg van schommelingen in de wereldwijde olieprijzen, kan het zijn dat wij u mogelijkerwijs een brandstoftoeslag doorbelasten. U zult dan geïnformeerd over de details en de kosten voor het vertrek.

Inbegrepen in deze reis:

 • Engelssprekende gids en – reisbegeleiding

De prijzen zijn per persoon in Euro en gebaseerd op het aantal personen per kamer/tent.

Antarctica Eclipse Expeditie 2021

 • 2-persoonskamer € ,- per persoon
 • 1-persoonskamer € ,-per persoon
 • Belangrijk : alle gepubliceerde prijzen op de website zijn gebaseerd op de wisselkoersen van de Euro, die van kracht was op het moment van publicatie van deze reis. Wij wijzen u erop dat de gepubliceerde tarieven onderhevig aan wijzigingen zijn. Als gevolg van schommelingen in de wereldwijde olieprijzen, kan het zijn dat wij u mogelijkerwijs een brandstoftoeslag doorbelasten. U zult dan geïnformeerd over de details en de kosten voor het vertrek.

Inbegrepen in deze reis:

 • Transfers bij aankomst en vertrek volgens de data van de reis
 •  Overnachtingen zoals vermeld in het reisschema
 • Privé touringcar tijdens uw reis
 • Alle maaltijden zoals vermeld in uw reisschema inclusief koffie, thee en water
 • Alle activiteiten en entreegelden, zoals omschreven in het reisschema
 • Engelssprekende gids en – reisbegeleiding
 • Eclipse veiligheidsbril
 • Eclipse E-source boek.

Niet inbegrepen in deze reis:

 • Vluchten van- en naar Santiago de Chili
 • Maaltijden en entreegelden die niet in het reisschema zijn opgenomen
 • Alcoholhoudende en andere dranken anders dan koffie, thee en water
 • Bagage-afhandeling op de luchthavens
 • Paspoort- en visumkosten
 • Reis- en/of annuleringsverzekering; vraag ons naar de mogelijkheden
 • Uitgaven van persoonlijke aard.

Betalingsvoorwaarden:
.

De annuleringskosten per persoon van de Antarctica Eclipse Expeditie 2021 zijn:

De annuleringsvoorwaarden van uw vluchten worden per reservering behandeld en zijn afhankelijk van de voorwaarden van uw ticket. Annuleringen moeten schriftelijk worden ingediend per e-mail of per post

Gezondheid
Goed voorbereid op reis gaan is heel belangrijk! Het is de verantwoordelijkheid van elke reiziger om zich voor vertrek goed te informeren en u voldoende fit bent om deze reis te ondernemen. Op de website van Gezondopreis.nl, kunt u betrouwbare informatie vinden, welke is goedgekeurd door de farmaceutische industrie.  Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op.

Reisverzekering
Wij raden u aan om een goede reis- en/of annuleringsverzekering af te sluiten, welke wij voor u kunnen verzorgen via Europeesche Verzekeringen.