Wanneer volgende totale zonsverduistering

Wanneer volgende totale zonsverduistering
Wanneer volgende totale zonsverduistering

Bent u benieuwd wanneer de volgende totale zonsverduistering is, en wilt u deze graag optimaal ervaren: ga dan op reis met Eclipse Tours. Zij brengen u namelijk naar bijzondere bestemmingen voor een onvergetelijke reis, met als hoogtepunt het bekijken van de totale zonsverduistering. De zonsverduistering is een adembenemend natuurfenomeen dat in 2021 alleen op Antarctica te ervaren is.

De eerstvolgende totale zonsverduistering is op 4 december 2021 op Antarctica. Wij organiseren rond deze dag twee reizen naar Antarctica waar de zonsverduistering het best te zien is. Tijdens de zonsverduistering schuift de maan precies tussen de aarde en de zon waardoor het zonlicht geblokkeerd wordt en er een schaduw valt op de aarde. Onze deskundige medewerkers hebben alle kennis van onze bijzondere bestemmingen en van de zonsverduistering en zorgen met hun jarenlange ervaring en enthousiasme voor een onvergetelijke reis.

Een onvergetelijke ervaring

Wilt u ook een onvergetelijke ervaring wanneer de volgende totale zonsverduistering is? Neem dan contact op met Eclipse Tours om de mogelijkheden te bespreken. Wij vertellen u graag meer over onze unieke reizen. U kunt ook telefonisch boeken. Bel hiervoor naar 078 619 8525.

Meer informatie