Wie zijn wij

Eclipse Tours 

Voor wonderlijke ervaringen!

Eclipse Tours is een reisorganisatie gespecialiseerd in reizen met een ‘wonderlijk’ thema. Onze cliënten aanschouwen tijdens deze reizen de totale zonsverduistering; een uniek en adembenemend schouwspel, dat bijna ieder jaar ergens op de wereld plaatsvindt. Maar ook organiseren wij reizen naar andere unieke natuurverschijnselen, zoals het Noorderlicht in Scandinavië of de geisers op IJsland. U bent voor vele bijzondere reizen bij Eclipse Tours aan het juiste adres!

Eclipse Tours is een label van Troll Travel gevestigd in Zwijndrecht en biedt u een all-inclusive reiservaring, waardoor u verzekerd bent van een zorgeloze reis. Wij bieden u een compleet arrangement op maat voor elke bestemming inclusief vluchten, vervoer ter plaatse, goede hotels, maaltijden en diverse activiteiten. Onze deskundige gidsen behoren tot de beste in de reisbranche en openen deuren, die voor velen gesloten blijven. Kwaliteit en deskundigheid zorgen voor een perfecte reisbeleving!

De vaste en reislustige medewerkers van Eclipse Tours beschikken over zeer uitgebreide kennis van diverse bestemmingen en werken reeds jaren in de reisindustrie. Naast een goede voorbereiding is het van belang, dat er ook tijdens uw reis een beroep op hen gedaan kan worden.

Wij zijn er trots op veel van onze gasten meerdere jaren achter elkaar te mogen verwelkomen op onze reizen. Het bevestigt ons, dat ze onze aandacht voor details, uitvoering en enthousiasme weten te waarderen.

Heeft u interesse of vragen over één van deze prachtige reizen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord om onze passie voor reizen, de unieke zonsverduistering en andere natuurfenomenen met u te delen.

Ga met ons mee op een reis en let’s make lifetime memories together!

Uw reisadviseurs

Astrid Ouwendijk
Ik ben al vele jaren werkzaam als specialiste op de bestemming Noord-Europa en ik adviseer u graag over bestemmingen als IJsland, Noorwegen, Zweden en Finland. Uit eigen ervaring vertel ik u over de mooiste bezienswaardigheden in Scandinavië en welke route u het best kunt rijden per auto, motor of camper. Bij Troll Travel ben ik werkzaam als office-manager en verantwoordelijk voor de uitvoering en ontwikkeling van al onze merken. Eén daarvan is Eclipse Tours, een nieuw merk van Troll Travel gespecialiseerd in reizen met een 'wonderlijk' thema. Wij organiseren eclips reizen, maar ook reizen met unieke natuurverschijnselen zoals het Noorderlicht in Scandinavië of de spuitende geisers op IJsland. Mijn favoriete vakantiebestemming is Noorwegen en heb al vele malen het Noorderlicht mogen aanschouwen...dit is echt wonderlijk!
Laura Gijbels
Na het behalen van mijn HAVO diploma was het al snel duidelijk waar mijn passie lag, reizen. Direct na mijn schooltijd kon ik aan de slag bij een een gespecialiseerde reisorganisatie met reizen op de Scandinavische landen en werden mij de fijne kneepjes van het reisvak geleerd. Nieuwsgierig geworden naar andere continenten besloot ik mijn horizon te verbreden en heb inmiddels een schat aan reiservaringen en andere landen en continenten bezocht. Mijn eerste ``contact`` met de totale zonsverduistering was in 2015 op
Longyearbyen in Spitsbergen. Deze voor mij hele bijzondere en emotionele ervaring wilde ik graag anderen delen en ik heb dan ook samen met mijn collega's dit prachtige reisprogramma voor u samengesteld.
Ik hoop u snel op één van onze reizen te mogen begroeten.