Zonsverduistering 2019

Zonsverduistering 2019
Zonsverduistering 2019

Bekijk de zonsverduistering van 2019 vanuit Argentinië en Chili met Eclipse Travel Group. Deze zonsverduistering zal voornamelijk over zee trekken, maar er is ook een kleine strook te zien vanuit Argentinië en Chili. Deze zonsverduistering zal plaatsvinden op 2 juli 2019.

De zonsverduistering van 2019 bekijken vanuit Argentinië en Chili

U kunt de zonsverduistering van 2019 bekijken vanuit Argentinië en Chili met Eclipse Travel Group! Wij organiseren namelijk bijzondere reizen naar plekken waar de zonsverduistering goed te zien is. Wij verzorgen de gehele reis. Denk hierbij aan de accommodaties, comfortabel vervoer en zelfs maaltijden, maar ook aan de planning en logistieke uitvoering van de reis. U reist met de meest deskundige reisgidsen van de reiswereld en zij brengen u naar plekken die als individuele reiziger veelal onbereikbaar zijn.

Een bijzonder natuurfenomeen

Een zonsverduistering is een bijzonder natuurfenomeen en is dan ook erg bijzonder om te ervaren. Daarom organiseren wij totaal verzorgde reizen naar de meest bijzondere bestemmingen waar de zonsverduistering van 2019 goed te zien zal zijn, zoals in Chili of Argentinië. Onze medewerkers hebben uitgebreide kennis van deze bestemmingen en van de zonsverduistering en zorgen ervoor dat u een onvergetelijke reis beleeft. U kunt voor meer informatie of om te boeken telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 078 619 8525.

Meer informatie