Zonsverduistering 2020

zonsverduistering 2020
Zonsverduistering 2020

U kunt de zonsverduistering van 2020 waarnemen vanuit Chili en Argentinië met Eclipse Travel Group. Dit is een totale zonsverduistering, en dat is altijd erg adembenemend en ook uniek. Het is een unieke kans om dit te ervaren. Wij zijn dan ook gespecialiseerd in eclipsreizen en zorgen ervoor dat deze unieke ervaring ook een onvergetelijke ervaring voor u zal worden.

Bekijk de zonsverduistering van 2020 vanuit Argentinië of Chili

Helaas zal het grootste deel van de zonsverduistering van 2020 op zee vallen. Echter is er ook een deel goed te zien en te ervaren vanuit Argentinië of Chili. Het punt met maximale totaliteit ligt dan ook in een plaatsje in Argentinië en vindt plaats op 14 december in 2020. Tijdens een zonsverduistering schuift de maan tussen de aarde en de zon waardoor er een schaduw op de aarde valt. Hierdoor lijkt het alsof de maan de zon heeft afgedekt. Tijdens onze eclipsreizen is dit het enige waar u aan hoeft te denken. Wij regelen de volledige reis, van vervoer tot maaltijden en van de accommodaties tot de logistieke uitvoering. U hoeft alleen maar te genieten!

Reserveer nu

Reserveer nu via Eclipse Travel Group uw reis naar de zonsverduistering van 2020. Dit kunt u op onze website doen, of door te bellen naar 078 619 8525. U kunt hier ook naar bellen voor meer informatie over onze reizen.

Meer informatie