Zonsverduistering 2021

Zonsverduistering 2021
Zonsverduistering 2021

Bekijk de totale zonsverduistering in 2021 met een reis van Eclipse Travel Group! Onze deskundige medewerkers zijn er om u een onvergetelijke reis te bezorgen. Met hun enthousiasme en ervaring delen zij graag hun uitgebreide kennis over de bijzondere bestemmingen en de zonsverduistering. Daarnaast nemen zij u alle zorgen uit handen. Zij zorgen voor de logistieke planning en vervoer maar ook voor de maaltijden en comfortabele accommodaties. Zo kunt u onbezorgd genieten van deze reis!

Bekijk de zonsverduistering van 2021 live

Met Eclipse Travel Group kunt u de zonsverduistering van 2021 live bekijken. Dit is een unieke en adembenemende ervaring die u niet snel meer zal vergeten. Er zal een ringvormige zonsverduistering te zien zijn op 15 april 2021 in delen van Noord-Amerika, Europa en de noordelijke helft van Azië, en een totale zonsverduistering op 4 december 2021 op Antarctica.

Meer informatie aanvragen

Een all-inclusive reis naar de zonsverduistering van 2021 klinkt u als muziek in de oren? Neem dan eens contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor een eclipsreis in 2021. U kunt gemakkelijk online een reservering aanvragen, dit kunt u ook doen door te bellen naar 078 619 8525. Ook voor meer informatie kunt u naar dit telefoonnummer bellen.

Meer informatie